Spot image

Download SejlSikkert Alarm-app'en

Med SejlSikkert Alarm app'en kan du slå alarm fra vandet med et enkelt klik på mobilen. Appen opgiver din position via mobilens GPS, så redningsmandskabet ved præcis, hvor de skal sende hjælpen hen og derved spares tid på unødig eftersøgning.

Med appen kan du dele din sejlrute med op til seks af dine venner. Hvis I fx alle er på tur og skal mødes i en havn i hver jeres båd, så kan I tracke hinanden og se, hvem der ankommer hvornår.

Download SejlSikkert Alarm til iPhone i Apple App Store

Download SejlSikkert Alarm til Android i Google Play Store

Spot image

Download SejlSikkert app'en

Hvis du skal ud at sejle, er det en god ide at downloade SejlSikkert app'en, så du altid kan tjekke strøm- og vindforhold på havet og få information om farvandsadvarsler og skydeøvelser. Derudover fungerer den også som et minileksikon, hvor du med udgangspunkt i de fem sejlråd kan få nyttig information, gode råd og tjeklister.

Download SejlSikkert på iTunes

Download SejlSikkert på Google Play

Spot image

Download Livredder app'en

Har du set Livredderne på tv? Hent Livredder-appen, hvor du med mobilen i hånden selv kan blive klogere på at redde liv. I app'en møder kan du også møde deltagerne fra tv-serien Livredderne på DR Ultra, og se om du kan klare deres udfordringer.

Download Livredder på iTunes

Download Livredder på Google Play