Bliv livredder

Hvis du har saltvand i blodet, kan vi give dig førstehjælp på rygraden. Vi søger hvert år ansvarsfulde og engagerede mænd og kvinder, der kender havet og vil bruge deres viden til at skabe tryghed for andre. 

Som livredder bemander du et af vores rød-hvide livreddertårne. Vi har tårne i hele landet, fra vestkysten til havnebadene i hovedstaden. Alternativt bliver du en vigtig del af en af vores populære LivredderPatruljer, der hver sommer kører Danmark rundt og sætter fokus på sikkerhed ved vand gennem opvisning og undervisning. 

Udfordringen

Danmarks landsholdssvømmere er Respekt for vand-ambassadører. Nogle af svømmerne blev for nylig udfordret af TrygFonden Kystlivredning og mærkede Vesterhavets rå kræfter.

Video poster
Spot image

Ansøgning og optagelsesprøve

Der er nu åbent for ansøgning til optagelsesprøven som livredder i TrygFonden Kystlivredning. Du kan ansøge om at komme til optagelsesprøve frem til og med den 15. december 2018.

Gå til ansøgningssiden

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er arbejdstiden som livredder? Hvad får jeg i løn? Hvor skal jeg bo, når jeg arbejder? Få svar på de mest almindelige spørgsmål til arbejdet som livredder.

Få svar på dine spørgsmål