Luk

Geokoordinater: ,

Vejrrapport

Dato:
Vejret:
Vand temperatur: °C
Luft temperatur: °C
Vind:
Brandmænd:
Alger:

Fra 25. juni til 18. august mellem kl. 10 og 18 skaber TrygFonden Kystlivredning tryghed på udvalgte strande i Danmark.
Havnebadene i København – Fisketorvet og Islands Brygge - og Havnebadet Aarhus Ø holder åbent fra 1. juni til 31. august. Ofelia Plads i København er bemandet fra 11. juni til 11. juli.
Tårnene er bemandet med specialuddannede kystlivreddere og er udstyret med blandt andet hjertestartere, rescueboards og førstehjælpsudstyr.

Geokoordinater: ,

Fra 25. juni til 8. august kl. 10 -18 er Den Nordsjællandske Kystlivredningstjeneste tilstede på 24 strande. På livredderposterne er der uddannede kystlivreddere og de har bl.a. hjertestartere, rescue board og førstehjælpsudstyr.

REDNINGSNUMMER

Geokoordinater: ,

De grønne redningsnummerskilte kommer i disse år op over hele landet, med et unikt nummer, som du skal oplyse, når du ringer 1-1-2. Redningsnummeret sikrer, at ambulancen når hurtigere frem, for redningsnummeret fortæller hvor du befinder dig. Kig efter de grønne skilte på fx stranden eller ved badesøen og på de opsatte redningskranse og –trekanter, hvor du evt. også kan finde nummeret.

Geokoordinater: ,

Blå Flag er en international miljømærkningsordning for strande og lystbådehavne. Mærkningen sikrer at du vil møde den bedste vandkvalitet i badevandet, gode faciliteter, let forståelig miljøinformation og miljøaktiviteter (både på stranden og på havnen) og et godt sikkerhedsniveau.

Fra 25. juni til 18. august 2021 er TrygFondens livreddere på plads på udvalgte strande i Danmark. Havnebadene i København – Fisketorvet og Islands Brygge - og Havnebadet Aarhus Ø holder åbent fra 1. juni til 31. august. Ofelia Plads i København er bemandet fra 11. juni til 11. juli.