Luk

Geokoordinater: ,

Vejrrapport

Dato:
Vejret:
Vand temperatur: °C
Luft temperatur: °C
Vind:
Brandmænd:
Alger:

Fra 26. juni til 19. august dagligt mellem kl. 10 og 18 skaber TrygFonden Kystlivredning tryghed på udvalgte strande i Danmark.
På kortet kan du se, hvor der er livreddertårne fra TrygFonden.
Tårnene er bemandet med specialuddannede kystlivreddere og er udstyret med blandt andet hjertestartere, rescueboards og førstehjælpsudstyr.
Havnebadene i København – Fisketorvet og Islands Brygge og Havnebadet Aarhus Ø - holder åbent fra 1. juni til 31. august.

Geokoordinater: ,

Fra 27. juni til 9. august kl. 10 -18 er Den Nordsjællandske Kystlivredningstjeneste tilstede på strandene fra Hundested til Espergærde. På livredderposterne er der uddannede kystlivreddere og de har bl.a. hjertestartere, rescue board og førstehjælpsudstyr.

REDNINGSNUMMER

Geokoordinater: ,

De grønne redningsnummerskilte kommer i disse år op over hele landet, med et unikt nummer, som du skal oplyse, når du ringer 1-1-2. Redningsnummeret sikrer, at ambulancen når hurtigere frem, for redningsnummeret fortæller hvor du befinder dig. Kig efter de grønne skilte på fx stranden eller ved badesøen og på de opsatte redningskranse og –trekanter, hvor du evt. også kan finde nummeret.

Geokoordinater: ,

Blå Flag er en international miljømærkningsordning for strande og lystbådehavne. Mærkningen sikrer at du vil møde den bedste vandkvalitet i badevandet, gode faciliteter, let forståelig miljøinformation og miljøaktiviteter (både på stranden og på havnen) og et godt sikkerhedsniveau.

Livredderne lukkede for sæsonen den 19. august 2020 (Havnebadet Aarhus Ø er dog åbent til den 30. august, mens havnebadene ved Fisketorvet og Islands Brygge i København er åbent til den 31. august).