Luk

Geokoordinater: ,

Vejrrapport

Dato:
Vejret:
Vand temperatur: °C
Luft temperatur: °C
Vind:
Brandmænd:
Alger:

Fra den 28.juni til 21.august dagligt mellem klokken 10 og 18 skaber TrygFonden Kystlivredning tryghed på udvalgte strande i Danmark.
På kortet kan du se, hvor der er livreddertårne fra TrygFonden.
Tårnene er bemandet med specialuddannede kystlivreddere og er udstyret med blandt andet hjertestartere, rescueboards og førstehjælpsudstyr.
Havnebadene i København – Fisketorvet og Islands Brygge - holder åbent fra 15. maj til 15. september, og Havnebadet Aarhus Ø fra 1.juni til 31.august.

Geokoordinater: ,

Fra uge 26 til 33 – kl. 10 -18 er Den Nordsjællandske Kystlivredningstjeneste tilstede på strandene fra Hundested til Espergærde. På livredderposterne er der uddannede kystlivreddere og de har bl.a. hjertestartere, rescue board og førstehjælpsudstyr.

REDNINGSNUMMER

Geokoordinater: ,

De grønne redningsnummerskilte kommer i disse år op over hele landet, med et unikt nummer, som du skal oplyse, når du ringer 1-1-2. Redningsnummeret sikrer, at ambulancen når hurtigere frem, for redningsnummeret fortæller hvor du befinder dig. Kig efter de grønne skilte på fx stranden eller ved badesøen og på de opsatte redningskranse og –trekanter, hvor du evt. også kan finde nummeret.

Geokoordinater: ,

Blå Flag er en international miljømærkningsordning for strande og lystbådehavne. Mærkningen sikrer at du vil møde den bedste vandkvalitet i badevandet, gode faciliteter, let forståelig miljøinformation og miljøaktiviteter (både på stranden og på havnen) og et godt sikkerhedsniveau.

Livredderne er tilbage i tårnene den 26. juni 2020 til den 19. august 2020.