Sommeren er på vej: Hvornår åbner livreddertårnene?

René Højer

René Højer

Projektchef i TrygFonden

45 26 08 08

Solen er kommet til Danmark, og sommerfornemmelserne breder sig. TrygFonden Kystlivredning er i gang med forberedelserne til den nye badesæson.

Sommeren nærmer sig, og når skoleferien begynder, kan du igen i år finde TrygFondens ca. 200 kystlivreddere på 36 strande og havnebade rundt om i Danmark.

De rød-hvide livreddertårne åbner den 29. juni 2018 og er bemandet mellem kl. 11 og 19 hver dag frem til den 22. august 2018.

Havnebadene i København – Fisketorvet og Islands Brygge – holder åbent fra 1. juni til 30. september 2018 og Havnebadet Aarhus Ø fra 1. juni til 31. august 2018.

TrygFondens kystlivreddere er trænet til at klare alt fra alvorlige redningsaktioner til at oplyse badegæsterne om bl.a. strøm og revlehuller, som det er godt at kende til, inden man kaster sig ud i bølgerne.

LivredderPatruljen

I løbet af sommeren kommer TrygFondens LivredderPatrulje rundt på strande i hele landet og skaber lærerige og sjove aktiviteter for børn og deres forældre. Børnene kan komme i praktik som livredder og bl.a. få lov til at kaste med redningskrans, prøve livreddernes rescue boards og tage Livreddertesten.

LivredderPatruljen besøger Brøndby Strand den 3. juli og rejser herefter rundt i landet helt frem til den 11. august. Vi offentliggør snart den præcise plan for, hvor og hvornår LivredderPatruljen kommer forbi.

Find livreddere på kortet

Skal du have sand mellem tæerne i løbet af sommeren? Så er det en god idé at vælge en strand med livreddere. Se på kortet, hvor livredderne holder øje. Du kan også se tårnenes åbningstider og strandenes redningsnumre.

Se kortet