Strand Livredder Redningsnummer Blå flag Livredder klub Minitårne Røde flag Rød-gule flag Gule flag

Geokoordinater: ,

Vejrrapport

Dato:
Vejret:
Vand temperatur: °C
Luft temperatur: °C
Vind:
Brandmænd:
Alger:

Fra d. 28. juni til d. 21. august dagligt mellem kl. 10 og 18 skaber TrygFonden Kystlivredning tryghed på udvalgte strande i Danmark.
På kortet kan du se, hvor der er livreddertårne fra TrygFonden.
Tårnene er bemandet med specialuddannede kystlivreddere og er udstyret med blandt andet hjertestartere, rescue boards og førstehjælpsudstyr.

I havnebadene vil der være livreddere på vagt fra d. 1. juni til d. 31. august.

Geokoordinater: ,

Fra 25. juni til 7. august og weekender i juni og august mellem kl. 10 - 18 er Den Nordsjællandske Kystlivredningstjeneste tilstede på strandene fra Hundested til Espergærde. På livredderposterne er der uddannede kystlivreddere og de har bl.a. hjertestartere, rescue board og førstehjælpsudstyr.

REDNINGSNUMMER

Geokoordinater: ,

De grønne redningsnummerskilte kommer i disse år op over hele landet, med et unikt nummer, som du skal oplyse, når du ringer 1-1-2. Redningsnummeret sikrer, at ambulancen når hurtigere frem, for redningsnummeret fortæller, hvor du befinder dig. Kig efter de grønne skilte på fx stranden eller ved badesøen og på de opsatte redningskranse og –trekanter, hvor du evt. også kan finde nummeret.

Geokoordinater: ,

Blå Flag er en international miljømærkningsordning for strande og lystbådehavne. Mærkningen sikrer at du vil møde den bedste vandkvalitet i badevandet, gode faciliteter, let forståelig miljøinformation og miljøaktiviteter (både på stranden og på havnen) og et godt sikkerhedsniveau.


Flere og flere klubber og foreninger har aktiviteter der har et fokus på livredning – kontakt din lokale klub for at høre mere. På kortet kan du se hvilke klubber der har livredning som primært omdrejningspunkt for deres klub.


På kortet kan du se, hvilke svømmehaller, havne- og friluftsbade, der har et særligt livreddertårn fra TrygFonden fyldt med ægte livredderudstyr, som du kan lege og lære livredning med. Her kan du prøve kræfter med livredning og øve dig i at redde dig selv og andre i trygge rammer.