Vilkår for konkurrencen

Konkurrencen afholdes på TrygFondens hjemmeside, der drives af:

TrygFonden smba (TryghedsGruppen smba)
Hummeltoftevej 49
2830 Virum
CVR-nr. 10430410

Har du spørgsmål om konkurrencen, kan du kontakte TrygFonden pr. e-mail, info@trygfonden.dk

Præmier

Der er 20 præmier, som hver består af to billetter til et valgfrit event under TrygFonden Christiansborg Rundt d. 25.-26. august 2023. Hver præmie har en værdi af op til 2.046 kr. Deltagelse i TrygFonden Christiansborg Rundt kræver som udgangspunkt, at man er fyldt 15 år.

Deltagelse i konkurrencen

Hvis du har udfyldt formularen på tryghed.dk mellem kl. 8 den 4. maj 2023 og kl. 12 den 15. maj 2023, deltager du i lodtrækningen om én af de 20 præmier. Du kan kun deltage med ét lod i lodtrækningen.

Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder TrygFonden sig ret til at udelukke deltagere fra konkurrencen.

Ansatte og repræsentanter i TryghedsGruppen kan ikke deltage i konkurrencen.

Besked til vinderne

Vinderne findes ved tilfældig lodtrækning den 15. maj 2023. Vinderne bliver kontaktet direkte via den e-mailadresse, de har opgivet.

Vi sender præmien, som består af en voucher/værdikode, til vinderne via e-mail. Hvis vi kan dokumentere, at præmien er blevet afsendt, fx ved kvittering, er vi uden ansvar for, om vinderen modtager præmien. Konkurrencen er omfattet af spilafgiftsloven, og vi betaler eventuel spilafgift.

Brug af oplysninger

Når du deltager i konkurrencen, behandler vi de oplyste persondata til brug for gennemførelsen af lodtrækningen og kontakt til dig, hvis du vinder. Dine data bruges ikke til andre formål og slettes, når præmierne er uddelt.

Du kan læse mere om dine rettigheder efter persondatalovgivningen her.