Flag for sikkerheden på din havn

Som havn kan I vise, at I flager for sikkerheden. På den måde kan I være med til at påvirke skippere i jeres havn til at tage skipperansvar ved blandt andet at sørge for, at alle ombord bruger vest. Vores undersøgelser viser nemlig, at bruger skipper vest, gør besætningen det også.

Materialerne til havnen er en del af vores indsats for at skabe større sikkerhed til søs og øge brugen af redningsvest blandt danske fritidssejlere og –fiskere. Ved at benytte materialerne på havnen, vises der opbakning til, at skippere tager skipperansvar og sørger for at alle ombord bruger vest. Hvis havnen viser, at de støtter op om at tage skipperansvar og at sejle sikkert, så er der større sandsynlighed for, at skippere i havnen også gør det.

Alle havne kan bestille gratis materialer, der viser, at her sejler vi sikkert.

 

Materialer til havnen

 • Flag - Her sejler vi sikkert

  Flag - Her sejler vi sikkert

  Flag for sikkerheden i din havn - bogstavligt talt. Med dette flag kan du vise, at I sætter sikkerheden højt, og samtidig opfordre havnens brugere til at gøre det samme.

  Bestil flag 

 • Emaljeskilt til havnekontoret eller klubhuset

  Emaljeskilt til havnekontoret eller klubhuset

  I ægte retrostil kan din havn vise besøgende på havnekontoret eller klubhuset, at I tager sikkerhed seriøst. Hæng dette lille (35x15cm) flotte skilte ved indgangen.

  Bestil skilt

 • Skilte

  Skilte

  Fortæller skipper, at han/hun har ansvaret for sin besætning, herunder at de bruger vest. Skiltet monteres med de medfølgende strips, og placeres tæt på broerne, fx på lygtepæle. Alternativt ved nedgang til broerne eller på parkeringspladsen.

  Bestil skilt

 • Skilt henvendt til fiskeren

  Skilt henvendt til fiskeren

  Skiltet minder fiskere i havnen om at sejle sikkert. Skiltet sættes op det sted på havnen, hvor fiskerne har deres joller liggende, og monteres på fx lygtepæle med de medfølgende strips.

  Bestil skilt

 • Flyerholder

  Flyerholder

  En holder til dine flyere fra SejlSikkert.

  Bestil flyerholder

 • Bestil udsejlingsskilt

  Bestil udsejlingsskilt

  Skiltet kan hænges på molen ved udsejling af havnen, så alle, der skal på havet, mindes om at sejle sikkert.

  Bestil skilt

Bestilling af materialer

Når du bestiller materialer hos os, så behandler vi de oplysninger, som du giver i din bestilling, herunder navn, adresse (og om denne er privat/erhverv), telefonnummer, e-mail, hvad der bestilles og hvor meget.

Formålet med behandlingen af oplysningerne er at kunne administrere bestilling og levering af materialer, samt udarbejde statistikker og strategier til forbedring af vores ydelser og føre kontrol med, at de gratis ydelser ikke misbruges.

Retsgrundlaget for vores behandling er opfyldelse af aftalen med dig om levering af materialer samt en legitim interesse hos os i at kunne administrere og forbedre vores ydelser samt føre kontrol med, at de gratis ydelser ikke misbruges.