Kampagne 2018

Sejl sikkert - så vi ses igen

Årets SejlSikkert-kampagne er skudt i gang. Målet med kampagnen er at få fritidssejlere og -fiskere til at huske vesten og sejle sikkert. Årets kampagne vil have hovedfokus på det fysiske miljø, som fritidssejlerne og –fiskerne bevæger sig i. Materialerne vil være at se ude på havnene, i klubberne og i butikkerne. På den måde bliver fritidssejlerne og –fiskerne præsenteret for årets kampagnebudskab, netop som de skal tage beslutningen om at bruge vesten eller ej.

Digital kampagne

Kampagnefilm: mand-over-bord

Video poster

Digital kampagne

Kampagnefilm: træde vande

Video poster

Kampagneelementer

 • Udsejlingsskilt

  Udsejlingsskilt

  Til ophængning ved udsejlingen af havnen, der skal minde sejlerne om at sejle sikkert så vi ses igen. Skiltet hænger på udvalgte havne på molehoveder, så sejlerne på vej ud af havnen får en sidste påmindelse og en venlig hilsen.
 • Spray-skabelon

  Spray-skabelon

  Vi har fået lavet en flot kompasrose med en ”vest” som verdenshjørne. Sprayen er en midlertidig afmærkningsspray, som har en holdbarhed på 1-3 måneder.
 • Spejlfolie

  Spejlfolie

  En lyseblå transparent folie med en bølgelinje, der kan hænges på et spejl og illuderer, hvordan det er at ligge i vandet – forhåbentlig med vest på.
 • Skabelon til højtryksrens

  Skabelon til højtryksrens

  Skabelonen kan bruges sammen med en højtryksrenser, hvormed man kan gøre rent og sprede det gode budskab på én og samme tid. Motivet er en redningsvest med teksten
  SEJLSIKKERT ovenover.
 • Våde fodspor

  Våde fodspor

  Med fodspor kan du på sjov vis påvirke folks bevægelsesmønster ved at ”lokke” dem til at følge sporene. Anbring fodsporene i klubhuset, havnekontoret e.l. og led de nysgerrige hen til en tavle, hvor der f.eks. hænger øvrige SejlSikkert-materialer.
 • Kampagneark

  Kampagneark

  Få information om årets SejlSikkert-kampagne 2018 

  Download følgebrev til årets kampagne

  Download faktaark til FLID om årets kampagne

 • Bestil plakater

  Bestil plakater

  Plakater 2018

Digitale kampagneelementer