Kampagne 2017

Alle bruger redningsvest - 54 % bruger den synlige, mens 46 % bruger den usynlige

Den nye SejlSikkert-kampagne er skudt i gang under titlen ”Den Usynlige Redningsvest”. Vi vil med et glimt i øjet levere budskabet om, at alle bruger redningsvest – 54 % bruger den synlige, mens 46 % bruger den usynlige.
Målet med kampagnen er at fange fiskernes og sejlernes opmærksomhed og fortælle dem, at det er knap så smart at bruge en usynlig redningsvest – altså ingen redningsvest – når de i stedet kan bruge en synlig.

Omdrejningspunktet i SejlSikkert-kampagnen 2016 var en flaske med "Fiskeføde" - fremstillet af uforberedte sejlere og fiskere. Sammenhængen med dette års kampagne er, at du skal bruge en synlig redningsvest og dermed undgå at ende som fiskeføde. Den nye flaske med fiskeføde indeholder nemlig spor af "Den Usynlige Redningsvest".   

 

Kampagneelementer

 • Webshop

  Webshop

  Der er i forbindelse med kampagnen udviklet en webshop, hvor du kan købe den usynlige redningsvest. Del siden med en ven, der ikke bruger redningsvest.

  www.denusynligerednigsvest.dk

 • Plakater

  Plakater

  Den usynlige redningsvest får dig ikke til at ligne en amatør og er aldrig nogensinde i vejen.
  Den er dog knap så god, hvis du falder over bord og er dårlig, hvis du vil tage skipperansvar. Dét er budskabet på årets plakater.

  Download plakaterne 

 • Manillamærker

  Manillamærker

  Hvordan sælger du noget, du ikke kan se? Du hænger naturligvis et flot manillamærke på det.

  Se, om du kan spotte manillamærkerne til den usynlige redningsvest rundt om i de danske havne, grejbutikker og i diverse klubber og foreninger. 

  Download manillamærke

 • Fiskeføde

  Fiskeføde

  Vores flaske med fiskeføde indeholder spor af den usynlige redningsvest.

  Vi anbefaler, at du bruger en synlig redningsvest og undgår at ende som fiskeføde.
  Læs mere om krav til vesten, og lær hvordan du tjekker den.

  Læs om veste

Har du set en usynlig redningsvest?

Endelig er den her! Bent har opfundet verdens første usynlige redningsvest. Den får dig ikke til at ligne en amatør, og samtidig er den aldrig nogensinde i vejen.

Video poster