Vis, at du tager skipperansvar med en skipperpakke 

Med en skipperpakke fra SejlSikkert signalerer du, at du tager skipperansvar og sørger for, at alle ombord bruger vest.

Som skipper er du rollemodel for de andre ombord. Vores undersøgelser viser nemlig, at bruger skipper vest, gør besætningen det også. Som skipper kan du bestemme, om der skal bruges vest på din båd og dermed øge sikkerheden ombord. Ved at benytte materialerne fra skipperpakken viser du, at du tager skipperansvar og sørger for, at alle ombord bruger vest.


Hvis du tager skipperansvar og sejler sikkert, er der større sandsynlighed for, at andre skippere også gør det. 

Spot image

Bestil en skipperpakke

Bestil en gratis skipperpakke og vis andre, at du tager skipperansvar og sørger for at alle ombord bruger vest. Ansvar smitter, så hvis du tager skipperansvar, gør andre det måske også!

Se nedenfor, hvilke materialer som indgår i skipperpakken. Vær opmærksom på, at du kun kan bestille én skipperpakke.

Bestil skipperpakke

Materialer i skipperpakke

 • Klistermærke til båden

  Klistermærke til båden

  Viser at du tager skipperansvar og sørger for, at alle ombord bruger vest. Kan fx placeres i cockpittet.

 • Klistermærke til stævnen

  Klistermærke til stævnen

  Skridsikkert klistermærke sættes på bådens stævn, så du og dine gaster kan træde sikkert ombord. Mærket signalerer samtidig, at du sejler sikkert og kan være med til at påvirke andre til at gøre det samme.

 • Tjek din vest-flyer

  Tjek din vest-flyer

  Din oppustelige redningsvest skal tjekkes én gang om året. Vejledningen gennemgår de forskellige trin ved servicering af redningsveste, så du kan sørge for,  at din redningsvest virker, hvis uheldet er ude.

  Bestil

 • Sejladsvejledning

  Sejladsvejledning

  Sejladsvejledning
 • VHF-klistermærke

  VHF-klistermærke

  VHF-klistermærke

Bestilling af materialer

Når du bestiller materialer hos os, så behandler vi de oplysninger, som du giver i din bestilling, herunder navn, adresse (og om denne er privat/erhverv), telefonnummer, e-mail, hvad der bestilles og hvor meget.

Formålet med behandlingen af oplysningerne er at kunne administrere bestilling og levering af materialer, samt udarbejde statistikker og strategier til forbedring af vores ydelser og føre kontrol med, at de gratis ydelser ikke misbruges.

Retsgrundlaget for vores behandling er opfyldelse af aftalen med dig om levering af materialer samt en legitim interesse hos os i at kunne administrere og forbedre vores ydelser samt føre kontrol med, at de gratis ydelser ikke misbruges.