Flag for sikkerheden på din havn

Som havn kan I vise, at I flager for sikkerheden. På den måde kan I være med til at påvirke skippere i jeres havn til at tage skipperansvar ved blandt andet at sørge for, at alle ombord bruger vest. Vores undersøgelser viser nemlig, at bruger skipper vest, gør besætningen det også.

Materialerne til havnen er en del af vores indsats for at skabe større sikkerhed til søs og øge brugen af redningsvest blandt danske fritidssejlere og –fiskere. Ved at benytte materialerne på havnen, vises der opbakning til, at skippere tager skipperansvar og sørger for at alle ombord bruger vest. Hvis havnen viser, at de støtter op om at tage skipperansvar og at sejle sikkert, så er der større sandsynlighed for, at skippere i havnen også gør det.

Alle havne kan bestille gratis materialer, der viser, at her sejler vi sikkert.

 
Spot image

Bestil materialer til din havn

Du kan selv sammensætte vores gratis materialer til din havn. Du kan blandt andet bestille: 
 • Flag med teksten ”Her sejler vi sikkert” 
 • Skilte til havnen der skal få skippere og fiskere til at reflektere over sit skipperansvar 

 • Toiletklistermærker, hvor personikonerne bærer vest 

Materialer til havnen

 • Flag - Her sejler vi sikkert

  Flag - Her sejler vi sikkert

  Flag for sikkerheden i din havn - bogstavligt talt. Med dette flag kan du vise, at I sætter sikkerheden højt, og samtidig opfordre havnens brugere til at gøre det samme.

  Bestil flag 

 • Skilte

  Skilte

  Fortæller skipper, at han/hun har ansvaret for sin besætning, herunder at de bruger vest. Skiltet monteres med de medfølgende strips, og placeres tæt på broerne, fx på lygtepæle. Alternativt ved nedgang til broerne eller på parkeringspladsen.

  Bestil skilt

 • Spray og skabelon

  Spray og skabelon

  Mal en vest på broen eller parkeringspladsen med denne skabelon. Den medfølgende maling er midlertidig, og forsvinder i løbet af 1-3 måneder, hvorefter motivet kan genoptegnes, hvis ønsket. Spraymotivet måler 60x60 cm.
 • Bestil udsejlingsskilt

  Bestil udsejlingsskilt

  Skiltet kan hænges på molen ved udsejling af havnen, så alle, der skal på havet, mindes om at sejle sikkert.

  Bestil skilt

 • Klistermærker

  Klistermærker

  Fakta giver skipper mulighed for at reflektere over sin egen og de ombordværendes brug af vest. Husk at få tilladelse inden opsætning. Klistermærkerne placeres primært udendørs rundt på havnen, fx på el-stander, betalingsautomat, lygtepæl eller vandpost.
 • Plakater

  Plakater

  Kan være en samtalestarter i klubben, der kan få skippere til at reflektere over deres ansvar for, at alle ombord bruger vest. Hænges op i klubhuset, på informationstavler, havnekontoret, osv.

Bestilling af materialer

Når du bestiller materialer hos os, så behandler vi de oplysninger, som du giver i din bestilling, herunder navn, adresse (og om denne er privat/erhverv), telefonnummer, e-mail, hvad der bestilles og hvor meget.

Formålet med behandlingen af oplysningerne er at kunne administrere bestilling og levering af materialer, samt udarbejde statistikker og strategier til forbedring af vores ydelser og føre kontrol med, at de gratis ydelser ikke misbruges.

Retsgrundlaget for vores behandling er opfyldelse af aftalen med dig om levering af materialer samt en legitim interesse hos os i at kunne administrere og forbedre vores ydelser samt føre kontrol med, at de gratis ydelser ikke misbruges.