Om SejlSikkert

De fleste ulykker på havet sker ofte på grund af småfejl og manglende brug af redningsvest - også i godt vejr. Vi ønsker at gøre det til en selvfølge, at sikkerheden altid er i top, når man drager til søs. Og det skal blive en selvfølge, at vi husker hinanden på det. Sammen med et netværk af over 400 frivillige og lokale SejlSikkert-ambassadører og 26 instruktører samt 56 butiksambassadører på landsplan vil Søsportens Sikkerhedsråd og TrygFonden øge sikkerhedskulturen blandt sejlere og fiskere. Omdrejningspunktet for indsatsen er de 5 sejlråd og SejlSikkert-app'en. Følg kampagnen på Facebook

SejlSikkert indsatsen

Det kan du gøre

 • Ny opdatering af SejlSikkert Alarm!

  Ny opdatering af SejlSikkert Alarm!

  SejlSikkert er klar med en ny opdatering af den populære nødhjælps-app. Opdateringen indeholder en række forbedringer, og der er tilføjet nye funktioner, som skal gøre din tur på vandet endnu mere sikker.

  Læs om app'en
 • Download vores SejlSikkert App

  Download vores SejlSikkert App

  Med SejlSikkert app'en kan du tjekke strøm- og vindforhold på havet og få information om farvandsadvarsler og Efterretninger for Søfarende.

  Læs om app'en
 • Bestil SejlSikkert materiale

  Bestil SejlSikkert materiale

  Bestil SejlSikkert materialet, som du kan bruge til at sætte sikkerheden på dagsordenen i din havn.

  Bestil materialet her
 • Kontakt SejlSikkert

  Kontakt SejlSikkert

  Hvis du har spørgsmål til SejlSikkert, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet.

  Kontakt os

Sejlertest

Tag vores berømte sejlertest, hvor du kan afprøve din viden om søvejsregler, afmærkninger, sikkerhed, vejr og meget andet. 

Tag testen