Om SejlSikkert

De fleste ulykker på havet sker ofte på grund af småfejl og manglende brug af redningsvest - også i godt vejr. Vi ønsker at gøre det til en selvfølge, at sikkerheden altid er i top, når man drager til søs. Og det skal blive en selvfølge, at vi husker hinanden på det. Sammen med et netværk af 278 frivillige og lokale SejlSikkert-ambassadører og 22 instruktører samt 52 butiksambassadører på landsplan vil Søsportens Sikkerhedsråd og TrygFonden øge sikkerhedskulturen blandt sejlere og fiskere. Omdrejningspunktet for indsatsen er de 5 sejlråd og SejlSikkert-app'en. Følg kampagnen på Facebook 

SejlSikkert indsatsen

Det kan du gøre

 • Book en instruktør

  Book en instruktør

  Inviter en SejlSikkert-instruktør til at holde foredrag og demonstrere sikkerhed i din havn.

  Book en instruktør
 • Bestil SejlSikkert materiale

  Bestil SejlSikkert materiale

  Bestil SejlSikkert materialet, som du kan bruge til at sætte sikkerheden på dagsordenen i din havn.

  Bestil materialet her
 • Lær at sejle

  Lær at sejle

  Før du tager på havet, er det vigtigt, du lærer at sejle. Du skal blandt andet have styr på båden eller jollen og kende reglerne til søs.

  Lær at sejle
 • Find din lokale ambassadør på kortet

  Find din lokale ambassadør på kortet

  Find din lokale SejlSikkert-ambassadør, instruktør og butiksambassadør på kortet.

  Se SejlSikkert-kort
Spot image

Download vores SejlSikkert app

Hvis du skal ud at sejle, er det en god ide at downloade SejlSikkert app'en, så du altid kan tjekke strøm- og vindforhold på havet og få information om farvandsadvarsler og skydeøvelser. Derudover fungerer den også som et minileksikon, hvor du med udgangspunkt i de fem sejlråd kan få nyttig information, gode råd og tjeklister.

 

Læs mere om SejlSikkert app'en

Bliv SejlSikkert-ambassadør

Næres du af den friske luft og fritiden på vandet? Og har du lyst til sætte sikkerhed på dagsordenen i din lokale havn eller sejlklub? Så er SejlSikkert-ambassadørnetværket måske noget for dig.

Tilmeld dig her