Om SejlSikkert

De fleste ulykker på havet sker ofte på grund af småfejl og manglende brug af redningsvest - også i godt vejr. Vi ønsker at gøre det til en selvfølge, at sikkerheden altid er i top, når man drager til søs. Og det skal blive en selvfølge, at vi husker hinanden på det. Sammen med et netværk af 300 frivillige og lokale SejlSikkert-ambassadører og 22 instruktører samt 52 butiksambassadører på landsplan vil Søsportens Sikkerhedsråd og TrygFonden øge sikkerhedskulturen blandt sejlere og fiskere. Omdrejningspunktet for indsatsen er de 5 sejlråd og SejlSikkert-app'en. Følg kampagnen på Facebook 

SejlSikkert indsatsen

Det kan du gøre

 • Find SejlSikkert på kortet

  Find SejlSikkert på kortet

  Find din lokale SejlSikkert-ambassadør, instruktør og butiksambassadør på kortet.

  Se SejlSikkert-kort
 • Download vores SejlSikkert app

  Download vores SejlSikkert app

  Med SejlSikkert app'en kan du tjekke strøm- og vindforhold på havet og få information om farvandsadvarsler og skydeøvelser.

  Læs om app'en
 • Bestil SejlSikkert materiale

  Bestil SejlSikkert materiale

  Bestil SejlSikkert materialet, som du kan bruge til at sætte sikkerheden på dagsordenen i din havn.

  Bestil materialet her
 • Lær at sejle

  Lær at sejle

  Før du tager på havet, er det vigtigt, du lærer at sejle. Du skal blandt andet have styr på båden eller jollen og kende reglerne til søs.

  Lær at sejle

Kom sikkert i havn

Inden du tager på havet, er det vigtigt, at du forbereder dig godt. En god sejlads kræver, at du har styr på din båd og planlægger din tur ordentligt.
Forbered en sikker tur på havet