På havet

Havet er skønt. Du skal dog have respekt for vand, og du bør altid sørge for at have styr på sikkerheden, når du stikker til søs. Lær de fem sejlråd at kende, træn din viden om sejlads og bliv klogere på, hvordan du skal forholde dig i en nødsituation. God sejltur!

SejlSikkert

Mere SejlSikkert...

 • Årets SejlSikkert-ildsjæl

  Årets SejlSikkert-ildsjæl

  Kender du en SejlSikkert-ildsjæl? Sådan en person, der gør noget ekstra for sikkerheden i din havn eller klub. Det er ikke altid at disse ildsjæle får den anerkendelse, som de har fortjent, men det vil vi gerne lave om på!

  Læs mere og se film

 • FISKEguiden

  FISKEguiden

  Det nyeste afsnit af FISKEguiden som netop er udkommet handler ikke om en bestemt fisketeknik eller fiskeart. Nej det handler om noget meget mere alvorligt: Nemlig hvordan du sikrer dig at du kommer sikkert hjem fra fisketuren. 

  Læs mere og se film

 • De 5 sejlråd

  De 5 sejlråd

  Med SejlSikkert vil vi styrke sikkerhedskulturen blandt fritidsfiskere og sejlere. Indsatsen er bygget op omkring de fem sejlråd.

  Se de 5 råd her
 • Guide til VHF

  Guide til VHF

  Hvis uheldet er ude, er det vigtigt, at du kan foretage et nødopkald på din VHF-radio. Nødopkald må kun bruges, når der er fare for menneskeliv.

  Lær at foretage et nødopkald på VHF

Kom sikkert i havn

Inden du tager på havet, er det vigtigt, at du forbereder dig godt. En god sejlads kræver, at du har styr på din båd og planlægger din tur ordentligt.
Forbered en sikker tur på havet