På havet

Havet er skønt. Du skal dog have respekt for vand, og du bør altid sørge for at have styr på sikkerheden, når du stikker til søs. Lær de fem sejlråd at kende, træn din viden om sejlads og bliv klogere på, hvordan du skal forholde dig i en nødsituation. God sejltur!

SejlSikkert

Mere SejlSikkert...

 • Book en instruktør

  Book en instruktør

  Inviter en SejlSikkert-instruktør til at holde foredrag og demonstrere sikkerhed i din havn.

  Book en instruktør
 • Download SejlSikkert Alarm App

  Download SejlSikkert Alarm App

  Med SejlSikkert Alarm app'en kan du slå alarm fra vandet med et enkelt klik på mobilen. Appen opgiver din position til via mobilens GPS.

  Læs om app'en
 • Årets SejlSikkert-ildsjæl

  Årets SejlSikkert-ildsjæl

  Kender du en SejlSikkert-ildsjæl? Sådan en person, der gør noget ekstra for sikkerheden i din havn eller klub. Det er ikke altid at disse ildsjæle får den anerkendelse, som de har fortjent, men det vil vi gerne lave om på!

  Læs mere og se film

 • De 5 sejlråd

  De 5 sejlråd

  Med SejlSikkert vil vi styrke sikkerhedskulturen blandt fritidsfiskere og sejlere. Indsatsen er bygget op omkring de fem sejlråd.

  Se de 5 råd her
Spot image

Kom sikkert i havn

Inden du tager på havet, er det vigtigt, at du forbereder dig godt. En god sejlads kræver, at du har styr på din båd og planlægger din tur ordentligt.


Forbered en sikker tur på havet

Sejlertest

Tag vores berømte sejlertest, hvor du kan afprøve din viden om søvejsregler, afmærkninger, sikkerhed, vejr og meget andet. 

Tag testen