Søg

Livreddere og børn med redningskranse i svømmehallen

Lær børn at redde sig selv og andre

Det er ikke kun sjovt og spændende for børn at lære livredning – det er også en vigtig evne, de kan tage med sig videre i livet. Gå på opdagelse blandt vores øvelsesvideoer, og gør det sjovt for børn at lære livredning.
To børn der lærer livredning med en redningskrans

Gør livredning til en leg

Det skal være sjovt at blive sikker i vand. Med kreative og interaktive øvelser kan I gøre livredning til en leg. Øvelserne kombinerer sjov og læring, så dit barn kan tilegne sig vigtige redningsfærdigheder på en underholdende måde.

Øvelserne er designet med fokus på at styrke dit barns selvtillid i vand, så det er forberedt på at handle, hvis der skulle opstå en nødsituation. 

Lær at redde dig selv 3-5 år

Evnen til at redde sig selv starter med at øve bevægelse og balance i vand. Se hvordan børn helt ned til 3 år kan øve at redde sig selv. Livredderen Julie viser, hvordan børn kan lære at flyde, orientere sig og komme sikkert i land. Kan I lave tømmerflåden, landkrabben eller slæbebåden? Prøv selv!

Download øvelserne her

Lær at redde dig selv og andre 5-8 år

Se, hvordan børn fra ca. 5 år kan gøre livredning til en leg. Livredderen Julie viser, hvordan børn kan lære at flyde med næse og mund over vand og finde ind til land uden svømmebriller. Vi træner også at træde vande, gribereflekser og alarm. Hvem er slæbebåd, og hvem får først land i sigte? God fornøjelse!

Download øvelserne her

Lær at redde dig selv og andre 7-12 år

Når vi er trygge i vand, kan vi lære at redde både os selv og andre. Se hvordan børn fra ca. 7 år kan lære at redde sig selv og andre. Livredderen Julie viser med legen Kaptajn over bord, hvordan børn kan redde sig selv i land med en genstand, der kan flyde. I kan også bruge jeres heltekræfter på at lære at redde en træt svømmer. God fornøjelse!

Download øvelserne her