Har du været tæt på at drukne?

Tak fordi du vil hjælpe!

TrygFonden arbejder sammen med en række interessenter for at reducere antallet af drukneulykker i Danmark. For at kunne gøre det bedst muligt, har vi brug for viden om, hvornår/hvordan ulykker opstår og hvordan de forløber.

Vores undersøgelser viser, at hver fjerde dansker - på et tidspunkt i deres liv - har været tæt på at drukne. Omregnet betyder det, at ca. 16.000 personer hvert år oplever sådan en kritisk situation. Det er alt for mange.

Vi ved desværre meget lidt om disse tæt-på-ulykker i vandet. Vi har derfor brug for mere viden om:

  • Hvordan ulykkerne opstår
  • Hvordan ulykkerne udvikler sig
  • Hvad der gjorde, at ulykken ikke fik en dødelig udgang.

Vi er glade for, at du vil dele din oplevelse med os, og derved hjælpe med vigtig viden, så vi bedre kan forebygge, at disse alvorlige ulykker opstår.

Herunder finder du skemaet , hvor du kan beskrive den ulykke, du var ude for.

Alle Informationerne behandles fortroligt og anvendes udelukkende til analyse/forskning. Hvis det bliver nødvendigt, vil vi gerne kunne kontakte dig for nogle uddybende spørgsmål, du bedes derfor oplyse dine kontakt data. Ønsker du at være anonym respekterer vi naturligvis også dette.

Endnu en gang tak for din hjælp.

BEMÆRK: Der kan være problemer med at få spørgeskemaet til at virke korrekt på Safari på iPhone. Hvis du besøger siden via iPhone, er det bedst at åbne spørgeskemaet direkte ved at gå til dette link (åbner i nyt vindue)


Persondata

Information om TrygFondens behandling af personoplysninger i forbindelse med undersøgelse af Tæt-på-drukneulykker.

Hvem er dataansvarlig

Den dataansvarlige er: TrygFonden smba (TryghedsGruppen smba), Hummeltoftevej 49, 2830 Virum.

Hvilke oplysninger behandler vi?

Vi behandler alene de oplysninger, som du har angivet i skemaet. Hvis du giver os oplysninger telefonisk, pr. e-mail eller på anden vis, bliver de også behandlet, hvis de er relevante for vores undersøgelse.

Formål med behandlingen

Formålet med behandlingen af oplysningerne er at indhente viden om, hvornår/hvordan drukneulykker opstår med henblik på at kunne reducere antallet af drukneulykker i Danmark.

Desuden behandler vi persondata til de formål, der er listet i cookie-politikken, herunder afvikling af drift af hjemmesiden og udarbejdelse af statistik, som bl.a. kan bruges til at forbedre opbygningen af vores hjemmeside. Du kan se vores cookie-politik her.

Hvem andre end TrygFonden kan se mine oplysninger

Dine oplysninger bliver ikke videregivet til andre, men medarbejdere i TrygFonden Kystlivredning vil bistå med behandlingen af data. TrygFonden Kystlivredning er et samarbejde mellem TrygFonden og Dansk Svømmeunion, som har til formål at forebygge drukneulykker i Danmark via oplysning, livredningstjeneste og opsætning af redningskranse.

Vores hjemmesider bliver hostet af Atea A/S og udvikles løbende af Valtech A/S og Mannov A/S. Disse personer og virksomheder har dermed adgang til de oplysninger, som vi behandler om dig.

Indsigt, berigtigelse og sletning

Vi behandler kun oplysningerne til de formål som er nævnt ovenfor, og vi sletter oplysningerne, når de ikke længere er relevante og nødvendige for formålene.

Du har ret til bl.a. at få oplyst hvilke oplysninger, vi behandler om dig, og til at få ændret forkerte oplysninger. Du kan læse mere om dine rettigheder på Datatilsynets hjemmeside.

Du kan få mere information om de oplysninger, vi behandler om dig ved at henvende dig til TrygFonden. Kontakt kommunikationschef Michael Carlsen på tlf.: 29 49 46 85 eller mail: mc@tryghedsgruppen.dk.