På stranden i udlandet

Skal du på stranden i udlandet, er det altid en god idé at undersøge hjemmefra, om der er særlige forholdsregler, du skal tage.

På turisthjemmesider vil du næsten altid finde informationer om særlige forhold, der er gode at kende til, på den destination, som du rejser til. Det kan være kraftige strømme, giftige dyr eller vandbårne sygdomme og parasitter, som kan gøre alvorlig skade.

Når du kommer til destinationen, er det en god idé at spørge de lokale, om der er noget, du skal være særligt opmærksom på.

Det er en god idé at spørge de lokale

Er der en livredningstjeneste på stranden, skal du naturligvis spørge livredderne om de lokale forhold. Ellers brug din sunde fornuft, Se på stranden og evt. de sikkerhedskilte der er der og tag bestik af situationen.

Hvis den skønne strand er helt tom og uberørt, så kan det måske betyde, at der er farer som store revlehuller og en kraftig udstrømning eller andre ting, der gør at ingen andre bader her.

 

Sikkerhedskilte på stranden

Er der revlehuller eller bliver vandet hurtigt dybt? Piktogrammerne på strandens sikkerhedsskilt hjælper dig til at få en god strandtur uden ubehagelige overraskelser.  Læs mere om sikkerhedsskilte