Livredning er for alle

Nu kan du lege og lære livredning i svømmehallen. Vi tester i øjeblikket et særligt livreddertårn fyldt med ægte livredderudstyr og sjove øvelser. Tårnet bliver sat op i udvalgte svømmehaller landet over. Her kan små og store badegæster prøve kræfter med livredning og øve sig i at redde sig selv og andre. For livredning er ikke kun for professionelle. Livredning er også en sjov sport og en vigtig færdighed for alle os, der bor i et land omgivet af vand.

Her kan du se hvor livreddertårnet bliver sat op:

2. oktober - 1. november
Køge Svømmeland
Ikast Svømmecenter
Kildeskovshallen
 
6. november - 1. december
Hillerød Svømmehal
Herning Svømmehal
Vandkulturhuset i DGI-byen
 
4. december - 31. december

Lyngby Svømmehal
Svømmestadion Danmark i Esbjerg
Gladsaxe Svømmehal 
 

Find en klub, hvor du kan gå til livredning

TrygFonden ønsker, at mange flere får mulighed for at lære livredning, også når sommervejret blegner og temperaturen falder i Danmark. Derfor vil vi gøre det nemt og tilgængeligt at lege livredning i de vandarenaer, hvor børn færdes året rundt: til svømning i skolen, i svømmeklubben, på stranden og i svømmehallen.
Hvis tårnet ikke står i nærheden af dig, kan du måske finde en klub, hvor du kan lære livredning.

Her er de klubber, der dyrker livredning som primær aktivitet:

I nogle svømmeklubber vil der være livredningshold og mulighed for at stifte bekendtskab med livredning. Find svømmeklubber og undersøg mulighederne på https://www.svoem.org/Klubber/.

 

Se alle instruktionsvideoerne her:

Hvorfor skal vi lære at svømme?

Selvom man ikke går i vandet særligt ofte, er det vigtigt at lære at svømme i et kystnært land som Danmark. Læs mere om hvorfor.

Derfor skal du lære at svømme