Opdater din SejlSikkert App

Det kan være skræmmende at sejle midt ind i en af Forsvarets skydeøvelser. Det er derfor vigtigt, at du opdaterer din SejlSikkert App, så den kan vise farvandsadvarsler og Efterretninger for Søfarende. 
Ældre versioner af SejlSikkert App'en viser ikke disse informationer korrekt - dette gælder både iOs- og Androidudgaverne, da der lige blevet lavet en ændring i databasen med advarsler og efterretninger.
De røde farvandsadvarsler i SejlSikkert App'en advarer dig, så du kan planlægge din tur uden om f.eks. skydeøvelser. De gule efterretninger orienterer dig om andre forhold f.eks slukkede fyr, lukkede broer og andre forhold, der er gode at kende til, inden du sejler ud.

Planlæg din tur med SejlSikkert App'en og kom godt ud og hjem igen fra din sejltur.

Spot image

Download vores SejlSikkert App

Hvis du skal ud at sejle, er det en god ide at downloade SejlSikkert App'en, så du altid kan tjekke strøm- og vindforhold på havet og få information om farvandsadvarsler og skydeøvelser. Derudover fungerer den også som et minileksikon, hvor du med udgangspunkt i de fem sejlråd kan få nyttig information, gode råd og tjeklister til din tur på havet.

 

Læs mere om SejlSikkert app'en